• Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
  • Humlevangen
Se flere billeder
fra dette projekt

Humlevangen

En forvandling af barndomshjemmet

Lundhilds tegnestue har stået for ombygningen af denne charmerende 70’er villa i Vejle. Familien manglede mere plads at boltre sig på, hvilket er blevet løst med en velintegreret tilbygning i sortmalet træ.

Dette har skabt plads til et stort rum med køkkenalrum og stue i ét. Som det centrale i dette rum, er der blevet opført en dobbeltsidet pejs i mursten, som på naturlig vis markerer overgangen fra sofahyggehjørne til køkkenalrum.

Overalt i huset lukker de store vinduer udelyset og naturen ind, og der er samtidig blevet skabt en naturlig udgang til haven fra flere af husets rum. Fra stuen er det muligt at træde ud på en overdækket terrasse, hvorfra man i ly kan nyde de fleste sommeraftener.

Huset er med ombygningen blevet mere transparent og der er blevet skabt et flow mellem rummene, som i langt højere grad imødekommer familiens behov i hverdagen.

 

vignetter-til-projekter/180205-foer-efter-humlevaengen-8-til-hjemmeside-01a.jpg

Tilbage