Se flere billeder
fra dette projekt
+

Grydeåsen

Til et nybyggerkvarter i Smørum har Lundhilds tegnestue designet denne nye villa.

Centralt i boligen er køkken/alrummet samt opholdsstuen, herfra er der udgang til haven og forbindelse til både børne- og voksenafdeling. Ved ankomst til boligen mødes man af en lys entré, som har direkte kig til haven, hvilket gør det første indtryk meget imødekommende. En stor terrasse omkranser boligen og skaber god sammenhæng mellem ude og inde.

Den ensidige taghældning giver spil til rumoplevelsen indvendigt, samt karakter til formen udvendigt. Boligen har en grå teglsten i flere nuancer på facaden, samt en træstruktur som omkranser terrassen og forbinder haven med carporten.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.