Fjordparken
Fjordparken
Fjordparken
Fjordparken
Fjordparken
Fjordparken
Fjordparken

Se flere billeder
fra dette projekt

Fjordparken

Om- og tilbygning af familievilla i Horsens

På en stor grund i Horsens, har Lundhilds tegnestue designet denne ombygning. Bygherre kontaktede tegnestuen med drømmen om at modernisere samt udvide eksisterende bolig. Forvandlingen indebærer først og fremmest et nyt arkitektonisk udtryk for boligens facade. Derudover blev der skabt en tilbygning i forlængelse.

Eksisterende bolig moderniseres gennem brug af mørke varme mursten, trælameller i thermoask og et sort tegltag. Yderligere indsættes nye sorte vinduer, som harmonerer med facadens udtryk og øger rummeligheden inden døre. I hovedbygningen indsættes nye ovenlysvinduer. Det oprindelige skur bibeholdes, men facaden renoveres, så den bliver komplementær til hovedbygningen. Overdækningen mellem skur og hovedbygning fjernes. 

Boligen udvides med en ny tilbygning, der opføres i naturlig forlængelse af eksisterende bolig. Der skabes en T-formet bolig, med overdækket terrasse for enden af tilbygningen. Derudover etableres carport, i et udtryk der harmonerer med hovedbygningen.  Forvandlingen har skabt optimering af det indvendige flow. Bygherre har fået nyt større køkken-alrum og stue, som gennemlyses af store vinduespartier i tilbygningens gavl.

Udvalgte billeder og video fra projektet