Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej
Emiliekildevej

Se flere billeder
fra dette projekt

Emiliekildevej

Gennemgående ombygning af herskabelig byvilla

Da bygherre erhvervede sig denne ældre villa fik ombygningstankerne straks frit løb. 
Dette resulterede i at bygherre tog kontakt til Lundhilds tegnestue, for at få hjælp til at samle puslespillet for det, der viste sig at være en gennemgående ombygning og renovering af deres drømmehjem. Efter en indledende dialog, blev deres drømmet visioneret således. 

Villaen, der er opført i 1942, består essentielt af 3 etager, der fordeler sig på på henholdsvis partierre, stueplan og førstesal. 

Efter ombygningen, vil partierren bestå af 2 værelser, 1 master bedroom, 1 badeværelse, multirum, redskabsrum samt et walk-thru område med trappe til de tilstødende etager. 
Der er ligeledes adgang til et nyetableret terrasse område. 

Stueetagen vil fremover byde på stort køkken/alrum og stueområde, hvor der er rigeligt plads til hyggeligt samvær. I forlængelse af stuen opføres der et lounge og vinområde, hvor man i ro og mag kan nyde et stille glas vin. Stueetagen består ydermere af et mindre badeværelse samt gæsteværelse. 

På husets førstesal kommer man direkte ind i et rummeligt multirum, hvor der er rigeligt plads til kreativ udfoldelse eller mulighed for ro til hjemmearbejde. Trænger man til frisk luft, er der ligeledes udgang til balkon, med udsigt over haven. Til slut er der på førstesalen også et depot med rigeligt plads til opbevaring. 

Udvalgte billeder og video fra projektet