Egholmen
Egholmen
Egholmen
Egholmen
Egholmen
Egholmen
Egholmen
Egholmen

Se flere billeder
fra dette projekt

Egholmen

Lundhild har tegnet forvandlingen af denne bolig, som ligger i et skønt skovområde.

Boligens tag var før skrående og lukkede af for udsigt og lys omkring. Vi vil skabe et spændende hus, hvor eksisterende niveauspring bliver udnyttet på bedst mulig vis.

Der åbnes op med en tilbygning som ender i en frontspids med store glaspartier. Forvandlingen af huset biddrager nu til et stort køkken/alrum, funktionelle detaljer, lyse rum og optimal udsigt til de omkringliggende omgivelser. 

Arkitekturen er moderne og rå. Træbeklædningen på facaden skaber et naturligt og levende samspil med omgivelserne. 

vignetter-til-projekter/211217-vigniette-egholmen.jpg

Udvalgte billeder og video fra projektet