Se flere billeder
fra dette projekt
+

Efterårsvej

Arealerne udnyttes ved denne tilbygning

Efter at have haft en del forskellig varianter på banen er vi kommet frem til dette plandiagram.

Vi har arbejdet med den noget trænge indgangssituation og er kommet frem til en lille tilbygning på ca. 1,8 kvm, da det tager areal fra de arealer, vi kan bruge andre steder.

Den nye "hall" har vi åbnet op, og man kan nu tage imod gæster, og der er god kontakt i det dobbelthøje rum til førstesalen. Ligeledes kan man have nogle knagerækker på ankomstniveauet.

Der er bad i stueplan i forbindelse med hall'en.

Køkken/alrum er placeret ved ankomsten, og opholdsstuen er placeret på samme sted som før ombygningen.

Selve huset er forlænget med ca. 2,3 meter, hvilket giver ca. 19,8 kvm tilbygning.

Ligeledes har vi arbejdet med en sydvendt terrasse hævet op i samme niveau som stueplanet; denne har vi ladet gå rundt om hjørnet for at fange aftensolen imod vest.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.