Concordiavej
Concordiavej
Concordiavej
Concordiavej
Concordiavej
Concordiavej
Concordiavej

Se flere billeder
fra dette projekt

Concordiavej

Tilbygning og garagebygning til spændende villa

På en skøn grund har Lundhilds tegnestue tegnet forvandlingen af Concordiavej. Eksisterende bolig udvides med en vestvendt tilbygning, som integreres med eksisterende samt en nordvendt tilbygning, til fitness og garage. Der opføres espalie i forlængelse af garage og fitnessrum.

Gennem tilbygningen etableres ny indgang og der skabes plads til to skønne værelser, multirum og badeværelse. Funktioner i eksisterende bolig byttes rundt, så der opnåes et bedre flow i boligen. Stueplan rummer desuden opholdsstue og køkken alrum, mens førsteplan dedikeret til stort kontor. 

vignetter-til-projekter/concordiavej.jpgTilbygningerne opføres i overenstemmelse med den eksisternede boligs kontekst og arkitektoniske værdi. Bygningerne opføres med samme gule mursten til facaderne samt grønt tag med sedum, som understøtter boligens integration til den omkringliggende natur. 

Bygherre gik desuden med ønsker om at tænke i bæredygtige løsninger, hvilket blandt andet er søgt opfyldt gennem brug af bærende konstruktioner i træ samt solceller på taget. 

Udvalgte billeder og video fra projektet