Se flere billeder
fra dette projekt

Byvangen

Boligen har i dag carport og skur integreret under den eksisterende tagflade. Der er også en mindre entre, som ikke benyttes.

Idet der ønskes flere bolig kvadratmeter har Lundhilds tegnestue skitseret et forslag, hvor det overdækkede areal med carport og skur inddrages til beboelse. Entréen som ikke benyttes nedlægges og kvadratmeterne udnyttes i et rummeligt køkken/alrum. I den nye tilbygning etableres også bryggers og ny stor entre.

Tilbygningen styrker forbindelsen til terrassen, som ligger i umiddelbar nærhed til det nye køkken/alrum. Herudover er det nye boligareal godt gennemlyst og optimerer flowet i boligen og i dagligdagen.

Den nye facade opføres i en trækonstruktion og beklædes med lyse lodrette trælameller.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.