• Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
  • Bøgebakken
Se flere billeder
fra dette projekt

Bøgebakken

Naturskøn grund med fokus på rene linjer og indramning af ude/inde

På denne naturskønne grund i Langå har Lundhilds tegnestue kræset for detaljerne og ikke gået på kompromis med materialerne.

Den nye bolig fremstår med rene linjer og en spændende kombination af materialerne: træ, tegl og zink. Indvendigt fordeler boligen sig over to forskudte plan, som tager afsæt i den skrånende grunds terræn. Den veldisponerede plan indeholder et stort og rummeligt køkken/alrum samt opholdsstue i ét. Herfra er der udgang til den overdækkede terrasse som løber langs hele boligens længde, hvorfra den skønne udsigt kan nydes. Herudover er der tre værelser, to store badeværelser samt bryggers og stor garage.

Den overdækkede terrasse fremstår med sin varme glød, som en kontrast til bygningens mørke teglydre.

 

Lundhilds skitser dannede grundlag for den perfekte bolig

I sidste halvdel af 2017 tog Niels Bak Sørensen og hans familie kontakt til Lundhilds tegnestue, fordi de ønskede hjælp til at få tegnet skitser til deres kommende hjem. I tæt samarbejde med familien kom Lundhilds frem til den perfekte løsning. 

Da Niels Bak Sørensen og hans familie skulle have ny bolig i den lille by Stevnstrup lidt uden for Randers, var de ikke i tvivl om, at de havde brug for hjælp til at få konstrueret et hjem, der opfyldte deres ønsker. Efter et par aftener på Google stødte de på Lundhilds tegnestue, og de kom hurtigt frem til, at det var det rette valg for dem.

Vi var meget fascinerede af den udfordrende tilgang, som Lundhilds har til tingene. Man får ikke bare en standardløsning. Der blev lyttet til de specifikke ønsker, vi havde, og det hele blev tegnet, så det også var fornuftigt rent økonomisk, siger Niels Bak Sørensen.

Mange ønsker på listen

Netop ønsker til drømmeboligen havde familien flere forskellige af, og efter de indledende møder med tegnestuen, blev de derfor sendt hjem med en hel specifik opgave mellem hænderne.

Steen (Lundhild, red.) bad os om at skrive en form for to-do liste med de ti vigtigste punkter for os. Dem fik han så tilsendt, og herefter tegnede han nye skitser, der matchede de ønsker, vi havde, forklarer Niels Bak Sørensen.

Det drejede sig blandt andet om, at boligen skulle favorisere udsigten på grunden, den skulle have en god loftshøjde og et stort køkken-alrum. Der skulle være en træterrasse, facader med kombineret træ og mursten og et gårdhavemiljø. Et indbygget vinskab og ikke mindst store vinduespartier, så boligen får masser af lys ind i rummene.

Vi fik faktisk alle punkter på listen realiseret. På tegnestuen var de rigtig dygtige til at levere flere forskellige skitser, indtil vi fik en løsning, der var helt optimal for os, siger Niels Bak Sørensen og forklarer videre:

Vi startede med at have tegnet et hus i to niveauer, men efter dialog med tegnestuen kom vi frem til, at det ville fungere bedst for os både i praksis og økonomisk, hvis vi holdt os til et plan, så sådan blev det, siger Niels Bak Sørensen.

En klar anbefaling

Det første spadestik til huset blev taget i december 2017, og familien flyttede ind syv måneder senere. Det var således en proces, som gik hurtigt, og som Niels Bak Sørensen særligt har nydt at være en del af.

Det var rigtig fantastisk, at vi i så høj grad var med til at designe vores eget hjem, og vi havde rigtig mange gode og lange snakke med tegnestuen. Det gjorde, at vi fik et hus, der skiller sig ud, og som fungerer godt for os, så det har i den grad været penge godt givet ud, at vi valgte at samarbejde med Lundhilds, siger Niels Bak Sørensen.

Tilbage


Kontakt os
 

Skriv en besked til os - så vender vi hurtigt tilbage til dig.