Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken
Birkebakken

Se flere billeder
fra dette projekt

Birkebakken

Lundhilds tegnestue har tegnet ombygning og tilbygning til huset i Valby.

Ved ankomst bliver man mødt af en entré, som leder videre til bryggers, bad og to værelser.
Den eksisterende trappe åbnes op.

Der er placeret stor og åbent køkken-alrum med udgang til terrasse.

Tilbygningen vil ligge i et lavere niveau, og der bliver derfor skabt flere terrasser i begge nivueaer med udgang til begge sider. Dette gør, at bygningen forholder sig til kontektsen og tilbyder gode udearealer.


Den nye tilbygning vil koble sig på køkken/alrummet og vil bestå af attraktiv opholdsstue samt en voksenafdeling med soveværelse og tilhørende bad.

Taget spiller sammen med det på det eksisterende hus.

Udvalgte billeder og video fra projektet

"Forbindelsen mellem de to bygninger er rigtig godt lavet og fungerer perfekt i vores hverdag. Tilbygningen ligger desuden i et andet niveau, så derfor har vi fået flere terrasser med udgang til begge sider, så vi også får udnyttet arealerne omkring huset. Det har vi enormt meget glæde af, siger Olga Østrup."