Bangsbovej
Bangsbovej
Bangsbovej
Bangsbovej
Bangsbovej

Se flere billeder
fra dette projekt

Bangsbovej

Den moderne flerfamiliebolig

Lundhilds tegnestue har tegnet dette flerfamiliehus på Bangsbovej.

Huset er købt af to brødre der, med hver deres familie, ønsker at bo i sameksistens. 
På grunden står en eksisterende bolig, som rives ned, og en ny opføres. 

Den nye bolig opføres som to sammenhængende lejligheder i forskudte planer. 
Hver lejlighed indeholder et stort køkken/alrum, hver sin entré med bryggers, soveværelse og bad. Lejlighederne bindes yderligere sammen med et stort terrasseområde, hvor der er rigeligt plads til familiært samvær. 

Et fælles trappeareal fører ned til kælderen, hvor hver lejlighed har yderligere 93 m2 som fordeler sig på multirum, 3 værelser og et ekstra bad.

Til slut opføres der en carport, med plads til begge familiers biler.  

vignetter-til-projekter/220623-bangsbovej-64.jpg

Udvalgte billeder og video fra projektet