Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken
Åmosebakken

Se flere billeder
fra dette projekt

Åmosebakken

Stor moderne villa i tre plan

Lundhilds Tegnestue har tegnet denne villa, beliggende på en stor og aflang grund. Den t-formede villa fordeler sig over 3 plan med henholdsvis funktionel kælder, stueplan og 1. sal. Boligen opføres længere tilbage, mens garagen etableres forrest på grunden. Indkørsel og garage det bliver første man møder ved ankomst. 
 
Murværket er en lys varm mursten, som står i et skønt kontrastfuldt samspil med de sorte vinduer og tag samt de varme træbeklædninger. Der opføres en kvist, som bidrager med skønne kontraster til det samlede udtryk. Den sydvendte gavl opføres med store vinduespartier, der bidrager til et luksuriøst udtrykt og beriger med skønne lysindfald til boligens indvendige rum. Langs hele boligen etableres terrasse. Derudover opføres der pool mod syd.   
 vignetter-til-projekter/mosebakken-10.jpg

Ved det
nærværende projekt, fokusserede tegnestuen særligt på at skabe god kontakt mellem etagerne. Det første man møder, når man træder ind i boligen, er den nye store hall, hvor der er etableret stor trappe til kælder og førstesal. Stueplan består af børneafdeling og familiens fællesopholdsrum samt køkkenalrum, der begge opføres med dobbelthøjde.

Voksenafdelingen placeres på 1. sal. Fra kælderplan etableres der endnu en indgang med bryggers samt gæsteværelse, bad og diverse hobbyrum, der imødekommer familiens interesser.

Udvalgte billeder og video fra projektet