22. november 2017

Tegnestue udflugt - Hans Grohe & Duravit

I Lundhilds tegnestue elsker vi at rive en dag ud af kalenderen for at drage på inspirationstur rundt omkring i landet. Det er på disse ture, at vi beriges med ny energi og gode ideer, som er med til at udvikle os som arkitekter. Vi får et indblik i nogle af de nyeste designtendenser og bliver klogere på ideerne bag – en viden, vi bestræber os på at indarbejde i vores nyeste projekter.

Denne gang gik turen til Hansgrohe og Durivat, som i et utal af år har givet danskerne alt lige fra ideerne til materialerne til at virkeliggøre deres drømmebadeværelser. Her blev vi mødt af et spændende univers præget af porcelæn, baderumsmøbler, tilbehør, badekar og wellness ideer.

Begge virksomheder har i over 100 år stået for moderne teknik, emotionelt design og kvalitetsforarbejdning, og er nogle af de førende, når det kommer til designtrends til badeværelset.

Men vigtigst af alt, så bestræber de sig på at gøre danskernes hjem mere attraktive og komfortable ved at forene design og funktionalitet i alle deres amaturer til badet. Dette er en vision, som går hånd i hånd med Lundhilds tegnestues, da vi ligeledes går ind for en harmonisk sammensmeltning af æstetiske og funktionelle løsninger, når vi skaber boliger med hjertet.

Klik for at se billederne i stor

Tilbage til nyhedsoversigten