2. november 2017

Tegnestue udflugt - Dinesen

Vi er netop hjemvendt efter en berigende inspirationstur i Sønderjylland, hvor vi besøgte den familieejede virksomhed Dinesen. Virksomheden har siden 1898 kreeret ekstraordinære løsninger med træ og er særligt kendt for at sine imponerende plankegulve.

Dagen bestod blandt andet af et spændende besøg på deres savværk, hvor kærligheden til træ og respekten for naturen skinnede tydeligt igennem. Med en uovertruffen sans for kvalitet baseret på de gamle håndværksmæssige værdier, formår Dinesen at fremstille harmoniske trægulve, hvor det enkeltes træs karakter respekteres.

Unikke løsninger til unikke kunder

Hver eneste planke i savværket kommer gennem intet mindre end 20 hænder på sin vej gennem produktionen. Dette gøres med henblik på at sikre kvaliteten samtidig med, at der tages omhyggeligt hensyn til det enkelte træs knaster.

Hos Dinesen betragter man nemlig ikke knaster som fejl, men derimod som træets unikke særpræg, som er med til at give det færdige gulv liv og karakter. Kort fortalt, er det et kvalitetsstempel, som vidner om træets historie og livskraft.

Netop af den grund, kan du ikke finde to ens plankegulve hos Dinesen, og de går derfor ind for at kreere unikke trægulvsløsninger til unikke kunder.

Dette er en filosofi, vi i Lundhilds tegnestue kan forene os med, og vi er derfor utroligt stolte af vores tætte samarbejde med Dinesen. Et samarbejde, som går mange år tilbage, og som præges af en fælles stolthed over at kunne levere skræddersyede løsninger til vores kunder, som imødekommer den enkeltes families mål og drømme.

Efter en spændende dag hos Dinesen er vores hoveder nu spækket med nye ideer til vores fremadrettede projekter, som vi glæder os til at indvie vores kunder i.

Klik for at se billederne i stor

Tilbage til nyhedsoversigten