26. oktober 2021

Rejsegilde på Carit Etlars Vej og Lille Dalby Ager

Muren er færdig, bjælkelaget er lagt og tagkonstruktionen er rejst.
Det betyder, traditionen tro, at der skal holdes rejsegilde og det har der netop været på to af vores projekter ­- henholdsvis Carit Etlars Vej og Lille Dalby Ager. Byggeriet går begge steder planmæssigt frem og vi glæder os over at se vores streger tage form og komme til livs.

Bag hvert projekt ligger der både en historie samt nogle ønsker der skal indfries og netop disse to projekter, er ingen undtagelse.

Hjerterum til 3. generationer.
På Carit Etlars Vej opføres en tilbygning der skal kunne rumme en hel familie på 3. generationer. Det satte naturligvis en række krav til hvordan planløsningen skulle udføres, da der både skulle være plads til både familie- og privatliv. Løsningen blev derfor en tilbygning med et stort og lyst opholdsområde, der opfordrer til hyggeligt samvær og kvalitetstid. Herudover indeholder tilbygningen nye værelser, køkken og bad samt en ny fælles entré, der binder den eksisterende bolig og tilbygningen sammen.

Glas danner ramme om naturen
Villaen på Lille Dalby Ager opføres i et splinternyt boligområde, med udsigt over rullende bakkelandskaber. Bygherre ønskede derfor en villa hvor især udsigtspotentialet var optimalt udnyttet. Med dette in mente gik Lundhilds straks i gang med skitsearbejdet, hvilket resulterede i en stor og lys familievilla, hvor ønsket om udsigtsmuligheder blev opfyldt gennem store glaspartier, der samtidig lukker både lys, varme og naturen ind i hjemmet. Vil du vide mere om projektet på Lille Dalby Ager? Klik her og se visionen for byggeriet.

 

Klik for at se billederne i stor

Tilbage til nyhedsoversigten