Her er Lundhilds tegnestues nye inspirerende hjemmeside

  • Her er Lundhilds tegnestues nye inspirerende hjemmeside
  • Her er Lundhilds tegnestues nye inspirerende hjemmeside
  • Her er Lundhilds tegnestues nye inspirerende hjemmeside

I mere end ti år har Lundhilds tegnestue gjort boligdrømme til virkelighed for familier. Det betyder, at vi har mange projekter, der kan inspirere til fremtidige byggerier. Internettet er en vigtig kanal til at søge information og inspiration, og Lundhilds tegnestue ønsker med det nye site at optimere brugeroplevelsen for dem, der går med byggetanker.

Det nye site fungerer som et inspirationsunivers. Alle vores projekter er optimeret med illustrationer, billeder og information. Grafisk har siden fået et løft, og så er den blevet tilpasset de behov, mange brugere har i dag.

”Vores gamle hjemmeside er faktisk altid blevet rost af vores kunder, der har været tilfredse med at kunne se billeder fra flere stadier i processen. Vi har optimeret på det, vi ved fungerer godt,” siger Steen Lundhild.

Fokus er på brugeroplevelsen

Det er vigtigt for mange brugere, der søger inspiration online i dag, at man kan søge efter noget specifikt, hvis man fx drømmer om en bolig med zinktag, Dinesen-gulve, en facade beklædt med Cedertræ eller lignende.

Vores nye site gør det muligt at finde eksempler på projekter ud fra specifikke søgninger. Steen forklarer:

”Det skal være nemt at finde inspiration. Som noget helt nyt har vi haft fokus på søgemuligheder, og der er integreret et søgefelt under projekter. Vi er ved at have mange ombygning og nybyggerier, og nu kan man søge efter alt, der er defineret i teksten på siden.”

Få indblik i processen og i mulighederne

Det kan være en uoverskuelig proces at bygge nyt eller bygge om. Derfor er der lagt vægt på at uddybe de forskellige trin, som de fleste projekter skal igennem, før en bolig står klar til indflytning.

”Det skulle gerne give vores kommende bygherrer inspiration til deres eget projekt samt en forståelse for, hvad vi skal igennem sammen,” siger Steen.

Tegnestuen erfarer også, at det kan være svært at se potentialet i et gammelt hus fra en anden tid. Vi har efterhånden bygget mange typer af 70’er-, 80’er- og 90’er-huse om. Under ombygninger er der mange idéer at hente, og man kan se før-efter-billeder, der viser, hvordan et ældre hus kan blive moderne og tidssvarende.

Søg inspiration fra mobil og tablet 

Siden tegnestuen blev etableret har den teknologiske udvikling gjort, at mange også søger inspiration på nettet via tablets og smartphones. Derfor er vores nye site opbygget, så brugeroplevelsen bliver optimal fra alle medier, og ikke blot fra en computerskærm.

Tilbage til oversigt