15. april 2016

Lundhilds tegnestue indstiller projekter til årets idépris

For fjerde år i træk uddeler Danske Boligarkitekter 'Idéprisen'. Men før en vinder bliver kåret i slutningen af september måned, går der en lang proces forud.

Vi er utålmodige på tegnestuen og vil gerne vise de seks projekter frem, som vi har indstillet til prisen. Så har du også mulighed for at vælge din egen favorit på forhånd.

Hvad er idéprisen?
Idéprisen går til et privat dansk hjem, der har formået at skabe noget ganske særligt i forbindelse med en ombygning eller nybygning med hjælp fra en arkitekt.
1. april udløb fristen for at indstille projekter, og i starten af maj vil tre projekter blive nomineret til Idéprisen 2016.
Vi håber, at et af vores projekter vil være blandt de tre projekter, der bliver fotograferet til en boligreportage i Bo Bedre i juli og er med i afstemningen om at blive årets vinder.

Er du nysgerrig på, hvilke projekter vi har indstillet, kan du finde projekterne og din favorit her:

1 - Nybygget pragtbolig
Der er bare ikke gået på kompromis med huset på Vesterskovvej, der er opført i landlige omgivelser lige uden for Horsens.

2 - Nybygget luksushus til voksne
Byggeriet på Præstevænget er et eksempel på et hus, hvor man kan se nogle af fordelene ved ikke længere at have hjemmeboende børn.

3 - Villa i forskudte planer
Der er et godt flow i Elmehavens nybyggede villa, bl.a. udtrykt ved at garagens tag udnyttes til tagterrasse.

4 - Rummelighed og samhørighed
Huset på Strandvænget er efter renoveringen blevet en mere harmonisk bolig, hvor en central kerne med køkken, bad og bryggers giver meget lysindfald og en følelse af mere plads.

5 - Fusion af nyt med gammelt
Renoveringen af huset på Clarasvej har givet en lysere og mere funktionel bolig, men de oprindelige rum er bibeholdt og mange materialer er genbrugt.

6 - Sammensmeltning af inde og ude
Færre vægge bidrager med mere lys i huset på Stensballe Strandvej efter renoveringen, der har holdt fast i at den udendørs terrasse er en integreret del af huset.

Tilbage til nyhedsoversigten