19. september 2016

Lene Espersen besøger tegnestuen

Direktøren for Danske Arkitekter har været på tour rundt i Danmark for at besøge de danske arkitektvirksomheder, store som små.

De fleste tegnestuer i Danmark er små. Lundhilds er også en lille tegnestue med fem ansatte, og det giver en god følelse for en mindre spiller at brancheorganisationen er imødekommende over for alle medlemmer. Det var en positiv oplevelse for tegnestuen, da Lene Espersen kiggede forbi en mandag i september.

”Jeg sætter pris på at have mødt Lene Espersen. Det føles lettere at tage direkte kontakt nu, hvis det en dag skulle blive aktuelt”, siger Steen Lundhild.

Snakken gik bl.a. på generelle udfordringer i branchen, vidensdeling samt hvad det er for en særlig værdi, arkitekter kan tilføje til et byggeprojekt. Steen Lundhild siger om mødet:

”Vi snakkede bl.a. om værdiskabelse, og at vores arbejde ofte skaber en værdiforøgelse i en bolig eksempelvis ved en ombygning, der er noget større, end det vi får for vores arbejde. Vi havde en god dialog om erfaringer og faldgruber, som andre kan lære noget af.”

Danske Arkitektvirksomheder, DANSKE ARK, er foreningen af private rådgivende arkitektvirksomheder, og organisationens formål er at bl.a. at gøre medlemmerne til nogle endnu bedre rådgivere for private bygherrer. 

Lene Espersens baggrund som politiker gør hende gennemslagskraftig i medierne, og det er godt for branchen at have én som hende i spidsen.

Siden december 2014 har den tidligere udenrigsminister og konservative partiformand være direktør i brancheorganisationen Danske Arkitekter.

Tilbage til nyhedsoversigten