Hedensted-familie vinder en dags arkitekthjælp

  • Hedensted-familie vinder en dags arkitekthjælp

Vinderen af vores Facebook-konkurrence er fundet. Knap 200 arkitekt-trængende har deltaget i konkurrencen, der har kørt på vores Facebook-side den seneste måned.

Den heldige vinder er Dorte Kyed Wissing fra Hedensted, der ser frem til at få besøg af en arkitekt fra Lundhilds tegnestue.

"Det var en dejlig gevinst, som vi glæder os rigtig meget til," fortæller en glad Dorte.

Hun bor med sin familie, mand og tre børn, i et hus, der er blevet for småt til familiens fem medlemmer.

Siden de fik deres tredje barn, har de manglet et værelse, så hendes mand kan have sit hjemmekontor og de tre børn hvert deres værelse. Lige nu har de lavet en midlertidig løsning med en skillevæg, hvor den yngste på syv år har fået en del af forældrenes soveværelse.

"Vi har længe tænkt over, hvordan vi skulle løse det, så det bliver velfungerende. Vi har overvejet at flytte, men er glade for at bo her," siger Dorte.

Det er en klassisk udfordring, når familien vokser, at ens bolig-behov ændrer sig. På tegnestuen ser vi ligeledes frem til at mødes med familien på deres bopæl og komme med nogle gode input til, hvordan de kan få deres hjem til at fungere optimalt igen. Samtidig vil arkitekten give nogle idéer til, hvordan ombygningen også kan skabe nogle generelle forbedringer af boligen.

Dorte fortæller, at det er vigtigt for dem, at deres hjem fungerer. Hendes forhåbning er, at rådgivning fra en arkitekt både kan løse deres praktiske udfordring, men gøre det på måde, hvor det ser pænt ud.

Det glæder vi os til at kigge nærmere på.

Har du brug for arkitekthjælp, så læs mere her.

Tilbage til oversigt