Flisestudiet på besøg

  • Flisestudiet på besøg
  • Flisestudiet på besøg
  • Flisestudiet på besøg
  • Flisestudiet på besøg

Flisestudiet på besøg

På tegnestuen har vi haft besøg af Flisestudiet fra Aarhus. Flisestudiet importer fliser direkte fra hele Europa bl.a. Italien, Spanien og Portugal.

Vi fik en god snak om tendenserne indenfor keramiske fliser, de forskellige overflader og teksturer som fliserne fås med og det væld af nuancer de findes i.

Flere af fliserne fås i forskellige tykkelser – hvoraf de tynde er til indendørs brug og de tykkere til udenfor – dette giver mulighed for at skabe en effekt af at ude og inde flyder sammen idet belægningen indenfor fortsætter udendørs. Faktisk kan fliserne nu produceres helt ned til en tykkelse på kun 3,5 mm, hvilket gør at vægten minimeres og dermed kan de bruges i sammenhænge vi ikke tidligere har set. Det åbner altså op for helt nye muligheder.

En anden tendens er XLfliserne som kommer i virkelig stort format på fx 1 x 3 m eller 1,2 x 2,4 m. De kræver lidt ekstra tekniske færdigheder at lægge pga. størrelsen – men så er der heller ikke nær så mange at lægge. Tendensen er at der fx i brusenicher lægges store fliser for at minimere antallet af fuger og for at få et helt strømlinet look.

Vi ser frem til at hjælpe jer med rådgivning omkring valg af fliser i processen.

Læs mere om Flisestudiet.

Tilbage til oversigt