14. september 2016

Firmatur til Strøjer Tegl

Den 14. september var tegnestuen på rundvisning hos Strøjer Tegl, hvor vi fik et spændende indblik i en kreativ og innovativ virksomhed.

Direktør Jørgen Strøjer Hansen og arkitekt Anja Skovdal Danielsen viste os rundt på fabrikken med fortællinger om, hvordan hele fabrikken fungerer, samt hvilke produkter vi kommer til at kunne tilbyde vores kunder i fremtiden.

Brick_Lab

Strøjer Tegl er en innovativ virksomhed, der hele tiden udvikler nye koncepter. Vi blev introduceret til et nyt tegl-koncept: ”Brick_Lab”. Arkitekten bag hedder Tinna Friis Bøgh, og idéen er at fremstille specielle og unikke typer tegl, der kan tilpasses til kundernes særlige ønsker. En teglsten kan eksempelvis være udformet som små bølger uden at gå på kompromis med funktionaliteten. 

Interesse for eksklusive biler

Jørgen Strøjer Hansen har en stor passion for teknik og design – og biler. Som besøgende hos Strøjer Tegl har man også mulighed for at opleve Strøjer Samlingen, der består af over 100 unikke og eksklusive biler. Ved siden af teglværket på Vestfyn er bilerne udstillet i en arkitektonisk smuk bygning. Strøjer Samlingen blev grundlagt af Jørgen Strøjer Hansen for over 40 år siden.

Klik for at se billederne i stor

Tilbage til nyhedsoversigten