Se flere billeder
fra dette projekt

Vallerød Banevej

Moderne villa en hyggelig "cottage"-stil

I det skønne kvarter i Rungsted har tegnestuen tegnet skitser til denne villa, hvor udfordringen var at bibeholde det gamle "cottage"-udtryk og alligevel få villaen totalt moderniseret.

Fokus har været på at skabe et naturligt flow både i forhold til daglige funktioner og gæstefunktioner.

Brystninger er fjernet, og der er skabt direkte kontakt med den smukke, tilvoksede have. Lyset kommer direkte ind om morgenen gennem det nyetablerede dørparti mod øst både på første sal og i stuen.

I stueplan er det store køkken/alrum og entréen ét stort, gennemlyst rum. Her er der adgang til den parallelle stue samt til første sal og kælder.

Fra køkkenet er der direkte adgang til vestvendt terrasse.

vignetter-til-projekter/foer-efter-valleroed-banevej.jpg

Tilbage