Se flere billeder
fra dette projekt
+

Tuevænget

Lundhilds tegnestue har tegnet skitser til en ombygning på Tuevænget i Roskilde.

Den ekstra tilbygning vil fungere som overdækket terrasse både i stueplan og på 1. sal. Ligeledes skabes en overdækket ankomst.

Der er arbejdet med at integrere garagen, så der er direkte forbindelse til boligen, samtidig med at der tilføjes en 1. sal. Ved ankomst bliver man mødt af en åben entré, hvor det vil det være muligt at orientere sig igennem huset og se ud mod haven igennem et stort og funktionelt multirum. Fra multirummet vil der være direkte adgang til stor og delvis overdækket terrasse. I stueplan er der derudover placeret to store værelser, bad og bryggers, som ligger ved adgan- gen til garagen.

På 1. sal ankommer man til et stort og åbent køkken/alrum, som har fuld fokus på udsigten og forbindelsen til den omgivende kontekst. De to etager er forbundet af det dobbelthøje rum i hall’en, som giver god kontakt imellem etagerne. På 1. sal er voksenafdelingen placeret, der byder på masser af funktionel skabsplads og tilhørende bad. Der er placeret ovenlysvinduer, så naturligt lys får lov til at strømme ind. På 1. sal vil der ligeledes være en overdækket terrasse.

I kælderniveau vil der blive skabt gode disponible rum.

Tilbage