Se flere billeder
fra dette projekt
+

Tønder Rådhus

Bygningen med de bløde former

Lundhilds tegnestue deltog i en arkitektkonkurrence for en til- og ombygning af Tønder Rådhus.

Arkitektonisk er der arbejdet med bløde runde former med referencer til den landskabelige placering og de omkringliggende bygninger.

Dynamiske former giver et selvstændigt og unikt udtryk, der gør at bygningen på sigt vil kunne bruges til f.ex en udvidelse af designmuseet, hvis kontorfaciliteterne ikke er aktuelle. Med de bibeholdte parkeringsmuligheder og den åbne mellembygning er der fin mulighed for at lave en separat indgang.

Der er lagt vægt på et godt arbejdsmiljø med masser af dagslys og let adgang til alle velfærdsfaciliteter, som omklædning, kantine og mulighed for at sætte sig alene i ro, hvis man arbejder i et storrumskontor.
Der er umiddelbar adgang til kantine og tilhørende udearealer.

Bygningen er placeret, så der er fin udsigt over den skønne natur, så det giver mindst mulig gene for den eksisterende bygning.

Tilbage