Se flere billeder
fra dette projekt

Tippethøj

Orangeri som overgang mellem gammelt og nyt

Da det eksisterende hus trængte til en udvidelse, tegnede Lundhilds tegnestue en tilbygning.

Tilbygningen er placeret parallelt med det eksisterende byggerie og er tvistet. De to bygninger er forbundet af et orangeri, der skaber en blid overgang mellem nyt og gammelt.

Reorganiseringen af det eksisterende hus - med en flytning af køkkenet til den eksisterende stue og kontoret ud i det eksisterende køkken - har frigjort et ekstra rum til familien.

Opholdsstuen og soveværelset er flyttet over i den nye tilbygning. Det nye soveværelse har fået hems, og der er blevet etableret et nyt bad/toilet. De to bygninger adskiller sig ved, at den nye bygning klart tilkendegiver et anderledes formsprog, der er 'skævere' som i drejet.

Selve facaden på begge bygninger er ens med sort træklædning.

Tilbage