Se flere billeder
fra dette projekt

Grønningen 26 - 2

Opdatering og tilpasning af bolig til moderne familie på fem

På en af de bedste beliggenheder i Stensballe, Horsens, med udsigt til skov og strand har tegnestuen stået for dette ombygnings/tilbygningsprojekt af Grønningen 26.

Ombygningen omfatter komplet redesign indvendigt af både flow og funktion i huset. Huset er nu skabt til en stor familie med tre børn, hvor børneafdelingen med multirum er på første sal, mens køkken/alrum, opholdsstue, bryggers, kontor og forældreafdeling er placeret i stueplan.

Udsigten har været i fokus, og fra alle "offentlige" rum kan udsigten til skov og strand nydes.

For at opnå et nutidigt look er huset blevet strammet meget op. Det store 70'erudhæng er fjernet, og facaden er tænkt som glat pudset med store arkitekt-render af zink.

Et nyt stort vognly med skur svøber sig omkring bygningskroppen og giver samtidig en overdækket indgang til mødet med huset. Ligeledes er næsten alle brystninger fjernet for at få mere lys ind i huset, og i stueplan er huset blevet meget transparent.

Den oprindelige udstrækning af tagfladen er bibeholdt, og den traditionelle altangang er nu inddraget til bolig, hvor en ny muret væg med store vinduesåbninger er placeret imod udsigten; fjorden og skoven.

vignetter-til-projekter/groenningen-26.png

vignetter-til-projekter/150608-foer-efter-groenningen-26ii-til-hjemmeside-01a.jpg

Tilbage